Rundtur i vackra Hälsingland

Järvsö bjuder på otrolig skidåkning, både utför och på längden. Men orten Järvsö lever upp också under sommaren och kan bli en bra utgångspunkt för spännande och rofyllda aktivitetsdagar.

Järvsö ligger i natursköna landskapet Hälsingland, som har mycket att erbjuda naturälskaren. Sommartid kan du ta dig runt med moped och upptäcka spännande miljöer och god mat. Beställ mopeddelar i tid  när du planerar din sommarresa och renovera din moped i god tid, så att den är i perfekt skick.

För barnen vinns flera spännande djurparker att besöka. I Järvsö finns en park med inriktning på nordiska djur, där du som besökare promenerar bekvämt på en trall hela vägen. Om vädret tillåter finns flera trevliga utebad att välja mellan för ett svalkande dopp.

För lite äldre bsökare finns vackra hälsingegårdar som du kan besöka för att lära dig mer om Hälsinglands historia. Efter gårdsbesöket kan ni njuta av en fantastisk måltid på någon av alla bra restauranger som bjuder både på lokala specialiteter och mer internationell mat.

Hälsingland och Järvsö är mycket mer än bara vinter och skidåkning och är väl värd resan. Missa inte denna sommarpärla! Ta chansen och upplev en del av sommarsverige du inte sett förut.