Årets bästa

Att göra för den som inte tycker om eller vill åka skidor

Att göra för den som inte tycker om eller vill åka skidor

Ibland händer det att man hamnar på en skidresort trots att man egentligen inte kan eller gillar att åka skidor, eller att man är i ett sällskap där alla förutom en själv vill åka skidor. Om du av någon anledning inte vill eller kan åka skidor så behöver du inte vara ledsen för det. Det finns mängder av grejer du kan göra ändå. Här kommer vi ta upp några grejer du kan göra om du är på en skidresort men vill ägna dig åt annat än just skidåkningen.

Upptäck området

Det kan låta självklart att en sak man kan göra är att upptäcka området runtomkring där man är. Men du kan upptäcka det på helt olika sätt. Du kan vandra, springa, åka bil eller buss. Kanske bestämmer du dig för att testa varenda bar som finns inom de närmsta kilometerna och på så sätt tar dig runt i området? Vem vet – du kanske hamnar så långt bort att du kommer till en helt annan stad. Eller så kanske du upptäcker ett perfekt promenadställe, hittar ett nytt hotell eller fastnar för en restaurang i närheten.

Åk till närmaste stad

Det finns alltid andra saker att göra än att åka skidor. Googla upp var närmsta stad ligger och bege dig till den. Där kan du strosa runt, testa en restaurang och prata med de som bor i staden – kanske hittar du ett nytt smultronställe. Om du är i närheten av Kiruna kan du till exempel åka till det häftiga ishotellet. Dock kan du behöva boka innan om du vill få den fulla upplevelsen av ishotellet. För att säkra din vistelse i det isiga hotellet kan du boka din plats HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *