Idre

Bra restauranger i Idre

Bra restauranger i Idre

När man är på skid- eller snowboardsemester vill man inte alltid ägna tid åt att laga middag. Vilken tur att det finns bra restauranger i Idre där man kan njuta av god mat i gott sällskap och slappna av efter en lång dag i backen!

Vildmarksnästet är en populär restaurang med häftig inredning och härliga pubkvällar med spännande rätter som älgburgare och hemlagade revbensspjäll som passar utmärkt efter en utmattande dag. Det gäller att fylla på energiförråden! Vildmarksnästet erbjuder lunch, middag och drinkar med snacks när som helst under dagens gång och ligger vid skidstadion på Idre Fjäll.

Kött & Fiskbaren drivs av den kända krögaren Melker Andersson, som älskar att mätta magar på Idre Fjäll. Koppla av i deras snygga lounge med öppna eldar och sköna skinnfåtöljer och njut av ett glas rött vin medan ni väntar på att maten ska serveras. Det här är en ny restaurang med väldigt snygg inredning, vilket är ett plus i kanten. På menyn hittar du givetvis både kött och fisk, med underbara varmrätter som kryddgrillat reninnanlår och träkolsgrillad Lofotentorsk med hummerhollandaise.

Inne på Timmerkojan är det pizza och pizza om gäller! Där kan man också kyla ner sig med en öl, eller värma sig med en jägermeister. Deras pizzameny är riktigt spännande med unika kompositioner som får det att vattnas i munnen. Kom också ihåg att packa med en liten första hjälpen-box med plåster när ni åker till Idre Fjäll, praktisk sårsalva och våtservetter innan ni ger er av på er härliga vintersemester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *