Årets bästa

Vad behöver en bra vinterdestination?

Vad behöver en bra vinterdestination?

Oavsett om man ska åka på skidresa, familjeresa eller på konferens behöver vinterdestinationen ha en del saker. Kraven kan dock skilja sig åt en del beroende på vad man har för syfte med sin resa.

Om man ska åka på konferens behövs för det första en eller flera konferenssalar där man kan samlas och ha konferensen. Dessutom behöver man ett bra boende till alla som ska deltaga. Vad som måste finnas i övrigt kan variera. Oftast önskas wifi och bra med eluttag för att konferensgästerna ska kunna använda sina olika enheter på bra sätt. Här är ofta antalet skidbackar inte lika viktigt eftersom att konferensen och arbete ska stå i första rummet.

Om man är på skidresa eller familjeresa är troligen boende och aktiviteter det som står i första rummet. Hos Copperhill hotell i Åre finns det mesta man kan tänka sig. Här kan man bo och sova bra i flera olika typer av rum. Man kan också njuta av god, varm och hälsosam mat som både passar barn och vuxna. Dessutom finns wifi, tv, och mycket annat som familjen kan njuta av under dagar med sämre väder. I närheten av hotellet finns också utmärkta skidbackar och parker som både passar nybörjare, barn, och riktigt erfarna åkare som verkligen vill ta ut svängarna.

Detta hotell passar också utmärkt som boende för konferensgäster eftersom att det ligger nära kollektivtrafik. Det finns också goda parkeringsmöjligheter, och flera enkelrum där gästerna kan trivas bra.

Detta hotell erbjuder också en bra spaavdelning där både barn och vuxna kan njuta av olika behandlingar, pooler, och varma bad. Dessutom ligger hotellet närmast mitt i pisten så det är enkelt för alla att kunna snöra på sig skidorna och ge sig ut på en tur även efter en konferens, efter frukost eller på morgonen innan andra har vaknat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *