Dags för konferens

Favoritställen för konferenser

Favoritställen för konferenser

Om företaget vill ha sin konferens i en vinterdestination finns det ett par intressanta ställen att välja mellan.

I Kläppen finns flera konferenslokaler med så kallad ski in-ski out. Det betyder att lokalen ligger mitt i pisten. Man kan alltså åka direkt ut i backarna utan att behöva tänka på liftar, köer med mera. Här kan man åka skidor i alla fyra väderstreck och dessutom njuta av god mat och roliga aktiviteter.

Håller företaget konferens på Copperhill i Åre finns också där lokaler som ligger mitt i pisten och deltagarna kan lätt ta sig mellan denna och sin tillfälliga bostad i skidorten. Här finns dessutom spa och mycket annat deltagarna kan roa sig med efter skidåkningen eller istället för den. Om det finns medarbetare som inte gillar skidåkning kan detta konferensställe vara bra eftersom det finns mycket annat just dessa deltagare kan roa sig med och det kostar inte heller mer än vad de andra deltagarnas ski-pass, liftkort med mera kostar. Här finns dessutom flera olika typer av skidspår så att de som åker verkligen kan finna ett eller flera spår eller backar som de verkligen trivs med. Då slipper man oroa sig för att det ska bli trångt. Dessutom finns det bra skidskolor om det är så att några medarbetare ska ta sina första vingliga skär i backen. 4

Även i Sälen finns det möjlighet att kunna ha konferens mitt i backarna. Det kan ofta vara mycket spännande att hålla konferensen i ett öppet rum eller i en sal där utsikt finns ner mot backarna. Det kan ofta göra de anställda mer koncentrerade på sin uppgift eftersom att de under konferensen kan känna suget av att vilja åka på egen hand. Även här kan konferensgästerna njuta av fint boende, god mat och många roliga aktiviteter både på kvällstid och på dagtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *