Romme

Romme, en lämplig företags-resort

Romme, en lämplig företags-resort

Ungefär en mil utanför Borlänge i södra Dalarna finner man skidanläggningen Romme Alpin. Här kan man som skidintresserad finna hela 31 olika nedfarter från två olika toppar. Den högsta fallhöjden ligger på 275 meter och det gör att backarna både passar erfarna åkare, och nybörjare samt barn.

Hos denna skidanläggning finns dessutom hela fyra moderna expressliftar med sex stolar. Dessa tar upp åkarna på berget snabbt och smidigt. Dessutom finns det en lift med 2-stolar, sex knappliftar samt två olika släpliftar. Hela liftsystemet är säkert, effektivt och mycket bekvämt. De olika liftsorterna gör det också möjligt för hela familjen att kunna följa med upp i backarna.

Hos denna anläggning kan man njuta av skidåkning som inte ligger så långt borta som många andra skidorter gör. Dessutom kan man som skidåkare varje dag vakna upp till nypistade backar, bekväma liftar och dessutom finns det största snöläggningssystemet i Skandinavien här. Hela 700 snökanoner ser till att det finns bra snö att åka på!

Om det rör sig om en konferensresa finns både shop och uthyrning av skidor och tillbehör, dessutom finns en skidskola som passar alla åldrar och erfarenheter. Gällande mat och dryck finns sju välplacerade matställen som alla erbjuder ett mycket varierat utbud. Här finns allt från svensk husmanskost till riktiga hamburgare och pizzor.

För den som inte är speciellt intresserad av vintersport och skidåkning finns också härliga spa-upplevelser och vandringsleder att njuta av. Här kan verkligen alla njuta av den fantastiska fjällmiljön. Här finns också möjlighet att hålla både stora och små konferenser i salar med slående utsikt över fjäll och skogar. Varför inte kombinera företagsresan med en konferens? På så sätt kan man kombinera nytta med nöje. Det finns inte mycket som stärker moralen på arbetsplatsen som ett par dagar i skidbacken. Här kan verkligen alla vara med och delta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *