Sälen

2021 bjuder på spänning

2021 bjuder på spänning

2021 bjuder på många spännande tävlingar i backen! Volkswagen Cup gå av stapeln 23-24 januari i Torsby, 19-21 februari i Boden (Bodens Skidallians) och 26-27 mars i Gällivare (Gellivare Skidallians). På grund av Corona har det etablerats ett speciellt kvotreglemente och ni där hemma kan följa Volkswagen Cuo via stream på tv.skidor.com under vintern. Man kan även se vinterns tävlingar helt gratis i efterhand. Vi planerar att poppa popcorn i vår nya mikrovågsugn från Caso och njuta av tävlingarna hemma i vardagsrummet.

Datum för Scandic Cup ser ut så här: 9-10 januari i Östersund, Östersunds SK, 20-21 februari i Boden, Bodens Skidallians, 12-13 mars i Falun, Falun-Borlänge SK. Finalen äger rum 14 mars! Säsongen för Skandinaviska cupen har redan startat och nästa tävling sker 8-10 januari i Norge. Som du ser finns det mycket som sker under början av året. Perfekt underhållning mellan skidturerna! Vi firade nyårshelgen i Åre och det var en väldigt härlig semester fullspäckad med sport och god mat.

En ny favorit i matsäcken är bönspread med soltorkade tomater och rosmarin. Det kan vi verkligen rekommendera! Tur att det finns så mycket recept på nätet som man kan använda sig av när man vill testa något nytt där hemma. Vi har också laddat batterierna med fylliga chokladtryfflar, jordnötsfudge och lite annat mums. Visst är det härligt att man kan äta precis vad man vill när man har så aktiva dagar som när man är på skidsemester. Då spelar det verkligen ingen roll hur många kalorier man äter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *